Bericht versturen
Thuis

Hunan Llano Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Werd Elektronisch de Technologieco. van Hunan Llano, Ltd opgericht door een groep beroeps die bezig zijn geweest met automobiel alternatieve energieproducten sinds 2002. Het wordt gevestigd in Tchang-cha, China. Onze producten behandelen een diversiteit van diverse modellen van de omzettingsuitrustingen van LPG/CNG-, ECU, de reductiemiddelen van LPG/CNG-, injectiesporen, de bewerkers van de timingsvooruitgang, mededingers, omschakelingsschakelaars, de draagbare laders van EV en etc….

 

China Hunan Llano Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0


 

Na jaren van cultuur in de automobiel alternatieve energieindustrie, heeft ons bedrijf, als fabrikant, niet alleen stabiele productiecapaciteit en kwaliteitsborging, maar ook heeft onafhankelijke R&D-mogelijkheden. De samenwerking met vele belangrijke klanten in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Afrika leidt ook tot onze diepe kennis van regionale vereisten over de producten en de toepassingen. Onze onlangs vrijgegeven OnePress-reeks heeft de problemen van hoge prijs, slechte kwaliteit en moeilijke kaliberbepaling opgelost die de klanten vaak ontmoeten.

China Hunan Llano Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Hunan Llano Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Is Elektronisch de Technologieco. van Hunan Llano, Ltd geëngageerd aan het bijdragen tot energy-saving van mensen reis en milieubescherming door ononderbroken technologie R&D en productontwerp. Tegelijkertijd, met „slechts win-win samenwerking is duurzaam“, zijn wij ook bereid als OEM en ODM dienen om de ontwikkeling van onze klanten te steunen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Hunan Llano Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Hunan Llano Electronic Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Het kernteam van LLANO-bedrijf is bezig geweest met de verkoop van het autogasmateriaal sinds 2002. Met de diepe kennis van divers autogasmateriaal, begonnen wij de productie van het autogasmateriaal in 2010 en hebben heel wat OEM en ODM werken genomen. In 2016, ontwikkelden wij onze internationale handel. In 2021, vormden wij het LLANO-merk.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : llano

Opgericht Jaar : 2021

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hunan Llano Electronic Technology Co., Ltd Certificaten